Urshults Fröbröd

Ett perfekt sätt att ge din kropp rätt bränsle – från frukost­bordet till gymmet.

“Urshults­ba­ga­rens grova fröbröd är helt underbart”
- Mona-Lena
“Älskar era fröbröd”
- Inga
“Ett bröd som man har blivit beroende av, fantas­tiskt gott”
- Malin
“Bästa brödet i Sverige”
- Percy
“Som diabe­tiker är ert fröbröd superbra”
- Michael

Fröbröd

Med solroskärnor, linfrö och pumpakärnor.
Bakat på surdeg av råg.

Vikt: 600g

Kolhyd­rater: 16%

Ingre­di­enser: Vatten, solroskärnor, full­korns­mjöl av RÅG, linfrö, surdeg av FULL­KORNSRÅG, VETEG­LUTEN, klippta HAVRE­KÄRNOR, rapsolja, pumpakärnor, malt av KORN, mannagryn av VETE, jäst, salt, psyl­li­umfrö.

Närings­värde per 100 gram: Energi (kcal) 300kcal, Energi (kJ) 1250kJ, Fett 19 g, Varav mättat fett 2,3 g, Kolhyd­rater 16 g, Varav socker 1,4 g, Protein 13 g, Salt 0,9 g.

Hitta inspi­ra­tion

Gillar du vad vi gör? Följ oss på sociala medier och bli en del av vårt community!

Bakglädje på riktigt

Inte på låtsas. Inte något man bara säger. Utan på riktigt. Det som gör Urshults­ba­garn unikt är att vi trots våra 120 år på nacken än idag drivs av bakglädje. Vi står stadigt med båda fötterna i bageriet och bakglädjen är det som får oss att gå till jobbet varje morgon (eller tja, natten).

Svenska råvaror

Vi bakar alltid med svenska råvaror (i den utsträck­ning råvaran odlas Sverige förstås) och använder oss av lokala leve­ran­törer.

Läs mer

Tradition

Allt började 1903 när Albin Karlsson flyttade till Urshult för kärleken och öppnade bageri på orten. Fyra gene­ra­tioner senare har företaget växt till att bli Smålands största bageri.

Läs mer

God kvalité

För oss kommer kvalité och smak först. Vi är stolta över att alltid leverera dags­färskt bröd och vi kompro­missar aldrig någonsin med smaken.

Läs mer