Trygga och säkra produkter

Att konsumera våra produkter ska inte bara vara gott. Det ska kännas bra i magen. Produkt- och leve­rans­sä­kerhet är något vi arbetar aktivt med, samtidigt som vi försöker dra vårt strå till stacken och bidra till en håll­ba­rare värld genom att välja svenskt.

Svenskt mjöl i påsen

Vi bakar alltid med svenska råvaror (i den utsträck­ning råvaran odlas Sverige förstås) och använder oss av lokala leve­ran­törer.

Produkt­sä­kerhet

Vi arbetar sedan 2005 enligt HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Det innebär att vi har en väl utvecklad egen­kon­troll samt godkända rutiner för spår­barhet i produk­tionen.

2007 tillkom en topp­mo­dern, dato­ri­serad produk­tions­lina, en unik spol­tvätts­ut­rust­ning samt en avskild yta för råvarorna. Vi har också instal­lerat en helau­to­ma­tisk back­disk­linje där våra bröd­backar diskas varje dag för extra hygien.

Leve­rans­sä­kerhet

Vi använder oss av Dispotool som är ett dator­ba­serat distri­bu­tions­sy­stem för bagerier, vilket har ökat leve­rans­sä­ker­heten och noggrann­heten via våra 17 distri­bu­tions­bilar.