Att konsumera våra produkter ska inte bara vara gott. Det ska kännas bra i magen. Produkt- och leveranssäkerhet är något vi arbetar aktivt med, samtidigt som vi försöker dra vårt strå till stacken och bidra till en hållbarare värld genom att välja svenskt.
Svenskt mjöl i påsen
Vi bakar alltid med svenska råvaror (i den utsträckning råvaran odlas Sverige förstås) och använder oss av lokala leverantörer.
Produktsäkerhet
Vi arbetar sedan 2005 enligt HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point). Det innebär att vi har en väl utvecklad egenkontroll samt godkända rutiner för spårbarhet i produktionen.
2007 tillkom en toppmodern, datoriserad produktionslina, en unik spoltvättsutrustning samt en avskild yta för råvarorna. Vi har också installerat en helautomatisk backdisklinje där våra brödbackar diskas varje dag för extra hygien.
Leveranssäkerhet
Vi använder oss av Dispotool som är ett datorbaserat distributionssystem för bagerier, vilket har ökat leveranssäkerheten och noggrannheten via våra 17 distributionsbilar.